Laatste berichtje vanuit Nederland
Door: Krista
Blijf op de hoogte en volg Krista
26 September 2009 | Nederland, Ommen
Nu nog even een berichtje uit Ommen, vlak voordat ik morgen naar Vietnam zal gaan vertrekken. De afgelopen weken zijn echt omgevlogen, heb me in ieder geval geen moment verveeld:P Allemaal hele leuke dingen gedaan met familie en vrienden! En tussendoor natuurlijk nog even de laatste voorbereidingen doen, want op het eind kom je er toch achter dat je nog wel wat moet regelen....En dan gister eindelijk mijn backpack volgestouwd, wat een uitdaging....maar het zit er allemaal in en volgens mij ben ik niks vergeten (en ach...dan zullen ze daar ook nog wel wat te koop hebben...)
Nu begint de "gezonde spanning" toch wel wat te komen, het is op een gegeven moment ook wel goed om te vertrekken, je bent namelijk al zo lang bezig met voorbereiden dat het nu ook wel eens in het "echt" mag gaan gebeuren. Morgen om 9.00 uur vertrekt de auto hier van mijn vertrouwde plekje om naar Schiphol te rijden. Daar hebben we om 11.00 afgesproken met Marije en Bertine, inchecken en afscheid nemen :( Als het goed is zal ons vliegtuig om 14.00 vertrekken en zullen we eerst 11,5 uur vliegen naar Hong Kong. Hier moeten we even een uurtje wachten en dan vliegen we nog 2 uur verder naar Hanoi, waar we dan daar in de morgen aankomen. (In Hanoi lopen ze 5 uur voor op onze tijd)....ben benieuwd hoe het zal gaan met de 'Jetlag'. Maar gelukkig hebben we de eerste dag in Hanoi voor onszelf om een beetje bij te komen van de reis etc., dus kunnen we het lekker rustig aan doen :) Alleen `s avonds krijgen we daar een Vietnamnees diner.....dus ben benieuwd!
In Vietnam ben ik van plan om daar een vietnamnese simkaart te gaan kopen, dus zal ik een echt vietnamnees nummer gaan krijgen ;) Zodra ik deze heb, zal ik hem vermelden op m`n site......
Tot slot wil ik jullie alvast bedanken voor alle lieve berichtjes / kaartjes etc. die ik van jullie heb ontvangen, echt heel leuk om te lezen hoeveel mensen op m`n site kijken en op de hoogte zijn van mijn avontuur!
Ik wens jullie de aankomende 7 weken ook heel veel succes met alles wat er maar gebeuren moet en ik houd jullie op de hoogte!
Heel veel liefs vanuit het mooie Ommen!!
27 September 2009 - 08:47
Elly :
Dan is het nu echt tijd om te vertrekken! Spannend, maar ook een hele leuke uitdaging denk ik! Ik wens je alle goeds en vooral heel veel plezier toe tijdens dit grote avontuur! Ga ervan genieten!
liefs Elly -
27 September 2009 - 18:01
Moeps:
He Krista,
Vanmorgen hebben we je weg gebracht naar Schiphol. Het gaat nu echt beginnen. Wel spannend. Hopelijk horen we gauw van je.
Veel liefs, je moeps -
28 September 2009 - 08:08
Mirjam:
Haai lieve kris,
Ik zit nu heerlijk thee te drinken uit jou mok, echt heel leuk! :)
Fijn dat de reis goed is gegaan en het er allemaal goed uitziet!
De foto staat nu ook op je site!
Fijne week! En we contacten snel!
Liefs Mirjam. -
28 September 2009 - 12:19
Rikie:
Ik hoop dat de reis goed is gegaan en dat je gauw gaat genieten van het bijzondere Hanoi.
Geniet van alles!!! -
28 September 2009 - 16:25
Papa Jan:
Hoi Lieve Krista,
Oeps het gaat nu allemaal wel erg snel. Zo ben je nog thuis en zo ben je aan de andere kant van de wereld. Fijn dat we al een eerste mailtje kregen dat alles goed gegaan is met de reis er naar toe. Geniet van alle (kleine)dingen die je daar zult meemaken. Hier is alles oké en gaat z'n gangetje.
Liefs Jan. -
25 Oktober 2009 - 10:26
Jenneke Nijsingh:
Hoi Krista,
Ik heb vanmorgen jouw reisverslag gelezen en de foto's bekeken. Leuk dat ik zo op de hoogte kan blijven van jouw rondreis. Geniet ervan en veel succes!!